April 11, 2010

following entry in swedish. sorry lorry.

Okej. Många av er vet nog att jag är engagerad politiskt. Eller har varit iallafall. Jag saknar politiken ibland, jag gör det. Och det är när jag läser sånt här som jag förfäras över vad vi lägger våra skattepengar på. Varför ska EU lägga ner tid på sånt här? Jag trodde EU var till för att öppna gränser, skapa gemenskaphet, fred. Missförstå mig rätt, skulle vi börja sälja kött med köttklister (gud vad det ordet gör mig kräkfärdig) så skulle jag stå utanför riksdagen med ett plakat och protestera. Jag har aldrig hört om något vidrigare än detta. Kattmat har färre tillsatser än människomat, hur sjukt är inte det? Men detta är något vi kan besluta om i Sverige. Vi behöver inte EU för detta. Kan inte EU se till att större saker inom köttmarknaden som att djurtransporter blir bättre istället för att ägna tid åt nåt vidrigt ämne som får två stumpar att se ut som en hel ko? Nä. Fy fan. Både för petitessbeslut från EU och för det där äckliga klistret.

Slutraljerat. För stunden iallafall.

(It's about politics. How EU eats up tax payers money on making decisions each country can make on their own. And it's about meat glue. The most discusting thing I've ever heard of. Sorry for not translating it all, but it's quite boring really.)

2 comments:

  1. I love att du brinner av ibland. Puss

    ReplyDelete
  2. Sorry babe, köttklistret var hett i svea för nån månad sen - det är redan godkänt här hemma. Nu står hoppet till att resten av EU har bättre sense än vi!! Isch och yuak för klister!

    ReplyDelete